Toer-roei-weekend OTERLEEK bij Alkmaar

Vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni 2017

Dit jaar speelt zich het hoogtepunt van ons toerjaar midden in het Noord Hollandse af, in het grensgebied tussen West Friesland en Kennemerland en op de rand van Waterland.
Ons staat bv een Bergermeertocht, rondje door Alkmaar en roeien op Schermerwater voor ogen; dit zal later nader uitgewerkt worden.

Enkele km ten oosten van Alkmaar, net voorbij Oterleek ligt aan de Huigenvaart bij een kleine bietenhaven onze gelijknamige accommodatie net in de Schermerpolder. Dit weekend is De Bietenhaven exclusief voor ons.
Er is een woonkamer, eetkeuken, tuin en bij minder weer een recreatieruimte. De slaapkamers zijn over 2 verdiepingen verdeeld, meest 2-persoons en enkele voor meerdere personen. In het laatste geval staat er mogelijk een stapelbed. Wasgelegenheid op de kamer; 4 tal badkamers op de gang. Er is bedlinnengoed aanwezig. Handdoeken of eventueel gewenst badlaken meenemen.

Het weekend start op vrijdag in de middag, het avondeten is nog naar eigen inzicht en voor eigen rekening. Op zaterdag en zondag is de verzorging geheel; ontbijt en lunchpakket worden gezamenlijk ingekocht. Zaterdagavond is er BBQ in de tuin en het weekend wordt zondag vertrekklaar en met opgeladen boten - met een diner afgesloten in Oterleek.
Drinken en drankjes zijn wel voor eigen rekening

Kosten voor dit weekend inclusief RVA-botentransport naar Oterleek,
verblijf en maaltijden op zaterdag en zondag 135 per persoon.  

Als organiserende toercommissie moeten wij het verblijf vroegtijdig betalen.
Daarom verzoeken wij je om het deelnamebedrag gelijktijdig bij het intekenen/inschrijven te betalen op
bankrekeningnr NL36 RABO 0391 6032 48 van de RV Alphen, met vermelding Toerweekend Oterleek 23jun17.
En let wel, pas na betaling is je inschrijving definitief.

Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.