Jeugdroeien


Kleding

Als je gaat roeien, zorg er dan altijd voor dat je droge kleren en een handdoek bij je hebt, voor het geval dat je omslaat. Ook is het handig om b.v. een trui of vest mee te nemen, die kun je altijd aan- of uittrekken.

Zaterdag

Zaterdag is de training vanaf 12.00 uur. Je ontvangt hiervoor meestal een mailtje, voor het geval er speciale evenementen zijn of veranderingen in de tijdstippen. Op zaterdag word je op tijd verwacht op de roeivereniging; natuurlijk kan het voorkomen dat je een keertje niet kan komen; meld je dan even af via de mail of Whatsapp. 

De trainingen op zaterdag zijn altijd erg gezellig : er zijn veel mensen, iedereen is lekker aan het sporten, en nadat je klaar bent met je boot schoonmaken en opruimen, kan je altijd nog even in de  kantine blijven hangen om na te praten. 

Woensdag

Er worden ook trainingen gegeven op woensdagmiddag. Deze trainingen zijn speciaal voor de jeugd en je kunt komen zonder aanmelding. De boten worden gevuld met de mensen die er zijn. 

Wedstrijden

Als je beslist om een stapje verder te gaan met roeien, kun je gaan wedstrijdroeien. Dit kan in ploegjes of alleen.  
Als je eenmaal traint voor wedstrijden, wordt er van je verwacht dat je op alle afgesproken trainingen aanwezig bent en altijd 100% gemotiveerd bent. Je coach steekt tijd in je training, dus is het niet meer dan logisch om te komen en de tijd goed te benutten. 

Als je interesse hebt in het roeien van wedstrijden en je hebt er de tijd voor, neem dan contact met ons op (jeugdroeien@rv-alphen.nl)