Hart van Holland Roeimarathon 15 april 2017

De Hart van Holland is een echte klassieker onder de roeimarathons. De marathon van 90 km gaat dwars door het Groene Hart van Nederland. De tocht wordt dit jaar voor de 21e keer geroeid en brengt je langs de mooiste plekjes van Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland. Met prachtige watertjes als de Vecht, Kromme Mijdrecht, Amstel en Angstel en romantische dorpjes als Breukelen, Abcoude en Loenersloot of gewoon de grachten van Utrecht. De Hart van Holland mag zich ieder jaar ook verheugen in een grote belangstelling van soms wel 50 boten.

De Hart van Holland wordt geroeid in C2x+ en C4x+ (estafette of integraal). Als je voor de estafettevorm kiest dan roei je de tocht in de C2x+ met maximaal 2 x 3 personen. Dat is inclusief de stuur. De C4x+ roei je in estafettevorm met maximaal 2 x 5 personen, inclusief de stuur. Ga voor meer informatie naar de website van URV Viking.

Inschrijving en botentransport voor deze tocht wordt door de Marathoncommissie verzorgd. Als je van tevoren wilt weten met wie je in de boot komt te zitten, zorg dan voor je eigen bemanning of laat je uitnodigen en schrijf de (deel)ploeg in één keer in. Een deelploeg bestaat uit 3 (C2x+) of 5 (C4x+) roeiers.

De inschrijving op het RVA intekenbord sluit op zondag 26 maart om 20.00 uur.

Inschrijfkosten bedragen € 25,00 per deelnemer, dit is inclusief de avondmaaltijd bij Viking. Kosten voor het botentransport en het personenbusje om de deelnemers naar hun estafettepunten te brengen worden geschat op 
€ 30,- en achteraf in rekening gebracht.

Bij de toewijzing van de boten geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. 

Marathonroeiers die zich individueel inschrijven kan niet de garantie worden gegeven dat ze daadwerkelijk aan de tocht kunnen deelnemen. Een en ander is afhankelijk van de inschrijving van andere marathonroeiers en de mogelijkheid de juiste boten vol te krijgen.
 
Vul bij de ‘Opmerking’ alle namen van de roeiers in als je een (deel)ploeg wilt inschrijven.