Toerkalender 2017


7 januari: Oliebollentocht.
Een korte wintertocht met vooraf heerlijke oliebollen. We roeien heen en weer naar Zwammerdam. Na afloop om 16.00 de altijd gezellige nieuwjaarsreceptie in de sociŽteit.

18 maart: Openingstocht.
Nu de rietlanden nog laag zijn, is het geweldig roeien over de Meije en de Nieuwkoopse Plassen. Misschien al een enkel lammetje onderweg.

22 en 23 april: Tweedaagse.
De manier om eens wat verder te roeien over water waar je niet zo snel komt. Een dag heen en de volgende dag via een andere route terug. We verkennen de Kagerplassen en het water daar omheen. Je kunt je voor twee dagen inschrijven, of samen met een maatje voor ieder een dag.

14 mei: Leiden.
Toertocht rondom en door de mooie stad Leiden. We vertrekken vanuit RV Die Leythe richting Katwijk en komen door de singels van de stad terug.

5 juni: Pinkster Groene Hart Toertocht.
Onze gasten toertocht waarop elk jaar weer veel verenigingen inschrijven. Hulp is altijd welkom maar je kunt ook als RVA ploeg mee roeien.

23, 24 en 25 juni: Toerweekend.
Een weekend rond Alkmaar. Met mooie tochten door het Noord-Hollandse water rondom deze leuke stad.

19 augustus: Nieuwelingentocht.
Speciaal voor leden die deze zomer afgeroeid zijn. Eerste tocht over de Aarlanderveense Wetering met bruggetjes en bochten. Pauze bij de overdraagplaats en daarna weer terug.

9 september: Nachttocht.
Sfeervol rondje Braassem onder de sterrenhemel. Na afloop opwarmen bij de vuur korf op de roei. (deze tocht onder voorbehoud: weersomstandigheden en stremming Leidsche Vaart)

14 oktober: Afsluitingstocht.
Almere. Vanuit RV Pampus roeien we een ronde door het Almeerder Hout. Nieuw water langs nieuw land.