Verslag sponsordag KiKaRoW

Na 5 maanden voorbereiden was het zaterdag 13 april 2019 zover, de KiKaRoW is van start gegaan. Eerder hebben wij al verteld wat de KiKaRoW inhoudt. Wil je meer weten kijk dan op www.kikarow.nl  

Zaterdag begon met 0 graden op de thermometer, maar ook zonnig en met weinig wind. 

Om 7:45 uur voeren drie boten van de RVA richting de Tolhuissluis om The Vin tegemoet te varen. 

Ondertussen druppelden mensen binnen die zich hadden ingeschreven voor de trajecten Papenbrug, Alphense brug en Koudekerk. Voor iedereen stond een ontbijtje klaar. Het hoogtepunt was toch wel de aankomst van The Vin. Wethouder Schotanus van Alphen aan den Rijn was speciaal voor deze gelegenheid aanwezig om The Vin te ontvangen en weer uit te zwaaien. 

De toercommissie heeft een vlotplan geschreven om in totaal 50 boten te verwerken aan het vlot. Leuk om ook kano's van Michiel de Ruyter en van onze buurvereniging te verwelkomen.

Uit handen van onze voorzitter Willemien ontving de KiKaRoW-organisatie een cheque t.w.v. €9.500,-. En de teller loopt nog!

The Vin Challenge, de veiling van de roeiplaatsen in The Vin, heeft € 2.590,- opgeleverd en de winnaars mochten met gepaste trots deze speciale boot naar Koudekerk roeien. Helaas was een van de winnaars te ziek om de tocht te maken. Gelukkig wilde Wim zijn plaats innemen.

Vincent Mullenders heeft met zijn drone opnamen gemaakt die een mooie impressie geven van de dag. TV Noord-Holland maakte een item over de KiKaRoW waarbij onze vereniging ook mooi in beeld kwam.

Er zijn veel foto’s gemaakt. Een deel hiervan vind je in de diverse fotoalbums.

Het RVA-team KiKaRoW (Ralph, Daniëlle, Conny, Léon en Mirjam) dankt een ieder die aan het slagen van deze mooie dag heeft bijgedragen. Speciale dank ook voor de ondersteuning, aan Ad, Mircea en de toercommissie.