Activiteiten RVA in het kader van de KiKaRoW

Van 13 april tot en met 14 juli 2019 gaat 'the Vin' – een roeiboot voor vier roeiers en een stuur, geschikt voor open water - het KiKaRoW Rondje NL varen. De tocht duurt 14 weekenden en doet zoveel mogelijk roeiverenigingen aan. Met the Vin zal aandacht gevraagd worden voor de SKION LATER-studie in het Prinses Máxima Centrum: een onderzoek naar langetermijneffecten van de behandeling van kinderkanker, om nare gevolgen in de toekomst te kunnen voorkomen en (beter) behandelen. Aan boord van the Vin nemen ex-kinderkankerpatiënten en roeiers uit heel het land plaats. Op 13 april doet KiKaRoW onze vereniging aan.

De RVA organiseert verschillende leuke activiteiten om aandacht aan KiKaRoW te besteden en leden wordt gevraagd zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen. Hebben jullie de KiKaRoWsoep van Nathan al geproefd? 

13 februari (19:30 uur): Informatieavond KiKaRoW
Een informatieve en bijzonder inspirerende avond waarop de Dutch Atlantic Four te gast waren. Een verslagje van deze avond vind je hier.

23 maart: KiKaRoW openingstocht 
Deelname aan de openingstocht is gratis. Deze wordt geschonken door de toercommissie. Voor een natje en droogje wordt gezorgd, d.w.z.: koffie en koek vooraf, soep onderweg bij 't Vliegend Paard in Nieuwkoop, drankje en knabbel na afloop in de sociëteit. Er is plek voor 55 deelnemers en de inschrijving opent 14 februari (via het intekenbord). Natuurlijk moedigen we alle deelnemers aan enthousiast mee te doen met de KiKaRoW-activiteiten om geld op te halen voor ons goede doel.

13 april: KiKaRoW sponsordag 
Een sportieve feestdag voor jong en oud met als hoogtepunt the Vin die onze vereniging aandoet. Met een groot aantal boten zullen we The Vin ophalen bij Tolhuissluis en wegbrengen naar Koudekerk, zoveel mogelijk in geel lustrumshirt (ze zijn nog verkrijgbaar bij Joke Ydema à 15,- euro). Op deze dag overhandigt RV Alphen een cheque aan KiKaRoW met het door ons ingezamelde sponsorbedrag. 
Schrijf je hier in om mee te varen in de optocht!, met gratis ontbijtje op de roei voor de deelnemers.

The Vin Challenge
Zaterdag 13 april om 10:00 uur legt The Vin aan bij onze vereniging. De RVA heeft vier roeiers en een ‘stuur’ toegezegd om van daar de volgende etappe naar Koudekerk te roeien. Een van deze vijf bijzondere plekken kun jij winnen! Op "The Vin Challenge" lees je er meer over en zie je de actuele stand van de donaties. De bovenste vijf namen (op de beslissende datum 6 april) mogen The Vin op 13 april naar Koudekerk roeien. 
Natuurlijk mag je je privérekening aanspreken om een plek in The Vin te bemachtigen, maar je kunt beter sponsorgeld verzamelen. Het sponsorgeld dat jij binnenhaalt draagt direct bij aan KiKaRoW.
 
Sponsoring: hoe pak je dat aan?
Sponsorgeld kan overal vandaan komen. Van familie, buren, collega’s tot (grote) bedrijven die je benadert om onze KiKaRoW te ondersteunen. Ook jij hebt vast contacten die het leuk vinden om jou te sponsoren voor het goede doel en je willen helpen een plek in The Vin te bemachtigen. Samen maken we het verschil. Op de pagina "Doneren" lees je op welke manieren je kunt doneren, en kun je je donaties en toezeggingen opvoeren. 

KiKaRoW-knuffelbeer (op=op)
Je hebt mascotte Roeiki vast al op de bar zien zitten. Wist je dat hij een heleboel broertjes en zusjes heeft en dat jij deze kunt kopen? Laat voor 5 euro extra meteen de naam van degene aan wie je de beer cadeau wilt geven op het hesje drukken! Een logo is ook mogelijk (aanleveren in .eps-formaat). Op de voorkant van het hesje staat standaard het RVA-logo (klein) en achterop het KiKaRoW-logo. Ook zonder het hesje is het natuurlijk een knuffel om in je hart te sluiten en je draagt met jouw aankoop direct bij aan het goede doel. Bestel een of meer beren via kikarow@rv-alphen.nl of op zaterdag in de soos. Wil je geen extra bedrukking, dan kun je de beer voor 20 euro meteen meenemen.

The Vin