Competitie voorjaar 2021

Hieronder kun je jezelf of je ploeg inschrijven voor een van de twee voorjaarswedstrijden. Indien je een meerpersoons boot inschrijft dan aangeven onder opmerking wie je ploeggenoten en eventuele stuur zijn.

Virtual Head of the River
20 maart – 04 april


De hieronder geplaatste inschrijflijst is alleen bestemd voor het roeien. Indien je wilt fietsen, hardlopen of op ergometer wilt deelnemen dit onder opmerking aangeven. 

Op de RVA site onder "Wedstrijdroeien/challenge" vind je verschillende trajecten die zijn uitgezet op het kanaal waaronder de 8 en 4 km afstanden die nodig zijn voor de Virtual Head. Zoek hier de afstand op die je wilt gaan roeien en kijk waar het traject zich bevindt. De trajecten zijn aangegeven m.b.v. hectometerpaaltjes. Zorg vervolgens voor de beschikbaarheid van een gps apparaat waarmee je de tijd kunt opnemen (Strava app op telefoon, smartwatch, NK Speedcoach met gps optie of ander gps apparaat). Heb je hier hulp bij nodig neem dan contact op met wedstrijdroeien@rv-alphen.nlZet het gps apparaat aan bij het begin van je training of uiterlijk vlak voordat je bij het startpunt van het gekozen traject bent. Zet de gps aan het eind van het gekozen traject uit, of uiterlijk aan het einde van je training. Vul onder "Wedstrijdroeien/challenge" onder de afgelegde afstand je naam in en download het gehele .gpx-bestand (Strava, smartwatch, gps apparaat), of .fit-bestand (NK SpeedCoach). Heb je hier hulp bij nodig neem dan contact op met wedstrijdroeien@rv-alphen.nlVervolgens wordt automatisch je tijd voor het geselecteerde traject bepaald. Tevens wordt de tijd gecorrigeerd naar leeftijd, geslacht en boottype.
Je kunt zo vaak als je wilt het traject afleggen en invullen. 

Indien je je officieel wilt inschrijven voor de Virtual Head of the River volg dan ook alle instructies zoals aangegeven op de websites www.headoftheriver.nl, www.skiffhead.nl. Hier vind je alle officiële info over de Virtual Head of the River waaronder een inschrijfformulier van Timeteam en instructies hoe je jouw (beste) tijd moet doorgeven aan Timeteam. Let op: de periode waarin je dit kunt doen is tussen 20 maart en 04 april.  Deelname is gratis hoewel wel wordt gevraagd om een vrijwillige donatie van minimaal €5,-. 
 

Head of the Aar
25 april

Afstand is 5km. Deelname is gratis. Wedstrijd welke oorspronkelijk gepland stond voor zondag 04 april is vanwege verlenging van de lockdown uitgesteld naar zondag 25 april. Meer nieuws of deze wedstrijd dan doorgang kan vinden volgt na 20 april.