GROENE HART MARATHON 2019

Zaterdag 28 september Onze eigen Groene Hart Marathon rond Alphen 58 km

Elk jaar weer een happening waar 30- tot 40 ploegen uit het land op af komen

Uitgebreide informatie is hier elders op onze site te vinden onder Ďgroene hartí.

Dit jaar is de inschrijving anders georganiseerd, nl via de KNRB.
De eigen RV Alphen roeiers kunnen op deze pagina inschrijven; dan zorgen wij ervoor dat het doorgezet wordt naar de KNRB inschrijving.
Het is gebruikelijk dat roeiers van andere verenigingen bij ons boten kunnen lenen voor de marathon. Maar leden van de RV Alphen hebben tot en met zaterdag 7 september voorrang bij het verdelen van de RV Alphen boten en dit in volgorde van eigen inschrijving.

Pas daarna worden de boot-bruikleen-aanvragen die door niet-RVA teams zijn gedaan, gehonoreerd. Voor de boten die daarna nog niet verdeeld zijn, geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. 

De marathon wordt gevaren in de boottypen: C4x+, C2x+ of Wherry.

Voor de C-boten zijn er 3 wedstrijd categorieŽn uitgeschreven (W), voor  heren, dames en in vrije samenstelling met een Ďopení mix van heren en dames.

Voor de Wherryís wedstrijd is alleen het open nummer uitgeschreven (W).

Per boottype is er ook een prestatie nummer uitgeschreven (P), met vrije samenstelling, dus alleen als open nummer.

Alleen complete ploegen kunnen zich aanmelden voor een boot. 
De captain van een complete ploeg schrijft zijn team hieronder in en vermeld in het opmerkingen veld de namen van de overige roeiers (allen met getekend wedstrijdcontract).

Sluiting inschrijving: voor boot-voorrang 7september 24:00, algeheel 20september 24:00. Zie update onderaan>

Graag krijgen we in een aparte e-mail gegevens als telefoonnr. aan boord en het captainís e-mailadres voor de verdere onderlinge communicatie.

Tevens zal hij/zij daarna een rekening ontvangen voor de betaling van Ä 20 per deelnemer/roeier. De betaling moet uiterlijk zaterdag 21 september 24:00 uur zijn bijgeschreven op de IBAN rekeningnr. NL36 RABO 0391 6032 48 van Roeivereniging Alphen.
Voor vragen en/of opmerkingen: Hans Runhaar 06 41720867 of marathon@rv-alphen.nl

UPDATE 8SEP2019: RVA voorrang tav  beschikbare boten is verlopen. Dit ivm boten toewijzing in bruikleen. Interesse ??  >> neem eerst contact op,  als middel tegen teleurstelling.