Kennismaking Oktophoor 8 februari

Voor roeiers die in het afgelopen jaar de bevoegdheid C4 (-gevorderd) behaald hebben, organiseren we één keer per maand een instructie in de Oktophoor, een gladde boot voor acht roeiers plus stuur. 

Data: 7 december 2019, 11 januari, 8 februari, 7 maart, 4 april en 2 mei 2020. Per datum volgt een nieuwe inschrijflijst. 

De instructies worden gegeven door Jos van Velzen, die ook voor een stuurman/-vrouw zorgt. Naast de belevenis op zichzelf om met z'n achten in deze prachtige boot te varen, ervaar je wat er nog meer kan met roeien en krijg je tips en uitleg die je ook in algemene zin kunt toepassen bij het roeien.

Hieronder kun je je inschrijven als je daartoe een uitnodiging per mail ontvangen hebt of anderszins tot de doelgroep behoort. We streven ernaar alle gegadigden een paar kansen te geven om mee te doen. Per deelname wordt een bijdrage van 1 euro p.p. gevraagd als vergoeding voor de stuur, meestal een jeugdlid.

N.B.: Op deze momenten kun je dus niet meedoen met de normale instructie op zaterdag, dus meld je daarvoor af als je op deze lijst staat.

Graag zaterdag 10.45 uur aanwezig zijn! De instructie duurt ongeveer een uur.