Royalties of the Aar

Op zaterdagochtend 07 september wordt een onderlinge RVA wedstrijd gehouden (Royalties of the Aar) met de skiff in de hoofdrol. Voor senioren en veteranen wordt over 2000 m in het skiffveld gestreden om de wisselbeker + titel  "King/Queen of the Aar”. Bij de jeugd wordt gestreden over 500 m om de wisselbeker + titel "Prince/Princess of the Aar". Jeugdleden kunnen eventueel ook inschrijven voor de 2000 m. Hiervoor zal wel een minimale leeftijdscorrectie voor 19 jaar worden aangehouden. Naast de skiff kunnen ook alle andere boottypes zich inschrijven. 

Voor beginnend roeiers (max 5 jaar RVA lid en geen wedstrijdervaring) kan ingeschreven worden in het C boten veld (C2*, C3* en C4*) waar wordt gevaren over een afstand van 1000 m. Hier zal worden gestreden om de titel "Nieuw talent RVA 2019". Vooral nieuwe leden worden van harte uitgenodigd hier aan deel te nemen. 

 Inschrijven
* Via intekenbord “Royalties of the Aar”
Geef onder opmerkingen de naam van de boot! 
Heb je nog geen ploeg maar wil je wel graag meedoen: neem dan even contact op met de wedstrijdcommissaris en/of stuur mail naar wedstrijdroeien@rv-alphen.nl
De inschrijving sluit op woensdag 04 September. De startlijsten, eventuele wijzigingen in starttijden en oproeitijden zullen bekend worden gemaakt op donderdag 05 September op de RVA site (zie info onder het intekenbord).

Aanvullende info
* Er wordt in 3 blokken gestart:
Blok 1 Senioren/Veteranen skiff (oproeien 08:30, start 09:00)
Blok 2 Senioren/Veteranen overig + Beginners (oproeien 09:30, start 10:00)
Blok 3 Junioren (oproeien 10:00, start 10:15)
* De start is vliegend met een startverschil van 15 seconden tussen de ploegen 
* Dubbel bootgebruik in blok 1 en 2 of dubbel inschrijven is niet mogelijk. Dubbel bootgebruik in blok 1 en blok 3 is eventueel wel mogelijk. 

Baaninfo
De vaarrichting is vanaf Ter Aar richting de Zegerbrug. De finish is voor het vlot van de RVA. De start van de 500, 1000 en de 2000 meter wedstrijden en de finish zullen worden aangegeven met een vlag.