Open dag voor Jeugd op zaterdag 2 april 2022

Speciaal voor jongeren (vanaf 10 jaar) organiseert de Alphense Roeivereniging op zaterdag 2 april van 12.00 14.00 uur een open dag. Stap in de boot en ontdek of roeien ook jouw sport is. Je bent van harte welkom in ons verenigingsgebouw aan het Aarkanaal naast de Zegerbrug. 

Veel persoonlijke aandacht bij de jeugd
Al vanaf 10 jaar kun je roeien. Persoonlijke aandacht is heel belangrijk bij de jeugdinstructie. Zo wordt gekeken hoe iedereen zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid onderling. 

Open dag op zaterdag 2 april
Lekker buiten sporten op het water. Alleen of met elkaar in de boot. Op je eigen tijd en als je wilt, meedoen aan wedstrijden. Op de Alphense vereniging is er veel persoonlijke aandacht voor de jeugd. Ook is er een speciale training voor studenten. Tijdens de open dag kun je voelen hoe het is om in een boot te stappen. Ook krijg je informatie over de vereniging. Naast sportiviteit biedt die ook veel gezelligheid. Kom langs en laat je informeren tijdens de open dag op zaterdag 2 april. 

Introductielessen
Om te roeien heb je alleen een zwemdiploma nodig. De vereniging heeft ervaren instructeurs die er in een paar maanden voor zorgen dat je de techniek snel en goed onder de knie krijgt. Jeugd en studenten starten vaak direct in een skiff een boot waar je in je eentje in zit. Jeugd tot 14 jaar roeit iedere zaterdag vanaf 11.30 uur. Jeugd vanaf 14 jaar roeit iedere zaterdag vanaf 13.00 uur. Daarnaast kan je ook op woensdagmiddag trainen. Om te kijken of de roeisport bij je past is er in het voorjaar een speciale introductiecursus van vier lessen voor  25,-.