RVA open dagen

Roeien is voor iedereen, of je nu 10 of 80 jaar bent! Onze vereniging heeft prachtig roeiwater en een uitgebreide vloot met voor elk wat wils.

Zaterdag 29 augustus (10-13 uur), woensdag 2 september (19-20.30 uur) en zaterdag 5 september (10-13 uur) staat de koffie klaar voor iedereen die geïnteresseerd is.

Je maakt kennis met de vereniging, krijgt een persoonlijke rondleiding en een instructie met:

  • uitleg over de verschillende mogelijkheden om de roeisport te beoefenen (alleen, in ploegverband, toertochten, trainingen, wedstrijden);
  • uitleg over de roeitechniek;
  • uitleg over de verschillende typen boten;
  • een roeitochtje onder leiding van een instructeur.

De week na de open dagen starten de instructielessen; 4 lessen voor € 25,-. Zo kun je nog beter kennis maken met het roeien en de vereniging. Daarna beslis je of je lid wordt.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en doe mee! Wij staan voor je klaar. #nationaleroeiweek2020

Inschrijven

Vanwege de coronaregels moeten we je wel vragen om als je belangstelling hebt en wilt langskomen, jezelf hieronder in te schrijven in een van de beschikbare timeslots. Op die manier kunnen wij een veilige kennismaking met de roeisport garanderen. Vul bij "Aantal" het aantal personen (inclusief jezelf) in waarmee je wilt langskomen. Zijn er geen of onvoldoende vrije plaatsen? Probeer dan een ander timeslot of een andere dag.

De beschikbare timeslots zijn vol of bijna vol. Je kunt daarom je belangstelling ook kenbaar maken door een mailtje te sturen naar nieuweleden@rv-alphen.nl met daarin je naam en telefoonnummer. We nemen dan later contact met je op.

Datum:
Timeslot:
Aantal:
Naam:
Email:
Opmerking:
 
nieuweleden@rv-alphen.nl