Open dag op zaterag 16 september

De Roeivereniging Alphen organiseert op zaterdag 16 september van 11.00 tot 14.00 uur een open dag. Kom langs, stap in de boot en ontdek of roeien ook jouw sport is!
Je bent van harte welkom in ons verenigingsgebouw vlak naast de Zegerbrug.

Roeien en rondleiding

Tijdens de open dag kun je zelf ervaren hoe het is om te roeien. Samen met een instructeur ga je een stukje roeien op het Aarkanaal. Ook krijg je een rondleiding door het verenigingsgebouw.
Hier liggen de boten, is een gezellige bar en ook een sportruimte met indoorroeimachines. Roeiers van onze vereniging ontvangen je graag en beantwoorden al je vragen.

Meld je hieronder aan voor de open dag en reserveer een plekje in de boot.

Roeien is een sport voor iedereen

Je kunt al roeien vanaf 10 jaar, zolang je maar een zwemdiploma hebt. Als je begint met roeien krijg je eerst instructie. Samen met anderen van jouw leeftijd en niveau. De instructeurs zorgen er in een paar maanden voor dat je de techniek goed onder de knie krijgt. Voor jeugd en studenten zijn er speciale trainingen, zij starten vaak in een skiff – een boot waar je in je eentje in zit. Volwassenen beginnen in een boot met 4 tot 5 personen. De Alphense Roeivereniging biedt naast sportiviteit ook veel gezelligheid.

Datum:
Timeslot:
Aantal: geef aan met hoeveel personen je komt
Leeftijd:
Naam:
Telefoon:
Email:
Opmerking: