Toerkalender 2018


6 januari: Oliebollentocht
Richting Bodegraven. Een korte tocht om het nieuwe jaar in te luiden. Na afloop en aansluitend proosten we met elkaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie op de roei.

17 maart: Openingstocht
“Korte” Meije tocht. Ons bekende rondje over de halve Meije en de Nieuwkoopse Plassen. Het riet moet dan nog uitlopen, dus we gaan voor mooie vergezichten met volop weidevogels en -bewoners. We komen in de middag weer terug over de Aarlanderveense Wetering.

21 en 22 april: Tweedaagse
Waarbij we op zaterdag verder varen dan 1-vaardag-afstand, we toch gewoon thuisslapen en op zondag via een andere route weer terug.
Dit keer (onder)zoeken we het voor onze tweedaagse in een heel nieuwe richting aan de Westeinderplassen, Aalsmeer en/of De Kwakel
 
21 mei: Pinkster Groene Hart en Meije Gastentocht
In principe een tocht voor roeiers van andere roeiverenigingen over Meije en de Nieuwkoopseplassen in RVA boten. Enige eigen roeiers kunnen zich ook inschrijven voor deze tocht.

25 en 26 mei: Lustrumfeest

6, 7 en 8 juli: Toerweekend
Dit jaar gaan we weer naar de unieke watersportprovincie Friesland.
We overnachten in StayOkay te Heeg. Houd de intekenlijst in de gaten! Je kunt al vroeg inschrijven voor deze tocht.

18 augustus: Starterstocht
Een korte tocht, speciaal voor roeiers die dit jaar afgeroeid zijn. Ervaren roeiers zijn meer dan welkom om mee te varen. We gaan heen over Damsche Rijn, door de Ziende Sluis en met een pauze bij de overdraagplaats.

22 september: Nachttocht
Na het succes van vorig jaar staat er ook dit jaar weer een nachttocht op het programma. We varen een donker Rondje Braassem en de mysterieuze Drecht
Afgesloten rond de vuurkorf op de roei.

20 oktober: Afsluitingstocht
De stad die we dit jaar aandoen is Amsterdam. We huren boten bij RIC en roeien een mooi rondje door onze hoofdstad. Stuurmanskunsten vereist.