De RVA soos

Zoals het elke gezellige sportvereniging betaamt, heeft de RVA een eigen soos, waar voor en na het roeien iets gedronken of soms ook iets genuttigd kan worden. Met mooi weer is het terras al gauw een oase van rust om te genieten van de natuur, de koffie, thee of toch iets sterkers. Je komt daar echt tot rust na al dat roeien.

De soos wordt gerund door leden van de barcommissie (laat ons alsjeblieft direct weten wanneer je daaraan wilt deelnemen, alle handjes zijn hier welkom). De belangrijkste activiteiten in de soos zijn naast de uitgifte van drankjes met of zonder versnaperingen het verzorgen van lekkere hapjes bij leuke evenementen zoals roeiwedstrijden, periodieke borrels, barbecues en feestmaaltijden (elke overwinning wordt hier gevierd).

Van de soos wordt zowel in de zomer als in de winter vooral in de weekenden goed gebruik gemaakt. Zodra er op de avond genoeg daglicht is om te kunnen roeien is de soos ook de weekavonden geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Elk RVA-lid (dus jij ook) heeft een taak om zich voor de vereniging in te zetten. Wat betreft de bardienst is deze taak 4x per jaar bardienst draaien op een ochtend, middag of avond naar eigen keuze. het klusrooster staat op de website; geef je dus tijdig op.

 Er zijn twee belangrijke afspraken voor iedereen:

  • consumpties direct afrekenen middels de consumptiekaart; consumptiekaarten zijn elk weekend te koop bij de aanwezige bardienst voor het bedrag van 10 euro.
  • Roken binnen is niet toegestaan.

De barcommissie is een gezellig team, maar kan natuurlijk altijd nieuwe leden gebruiken. Hier telt, hoe meer ziel, hoe meer vreugd! Dus, hou je van gezelligheid, meld je dan aan bij de barcommissie of anders geef je op voor bardienst! Het is een leuke wijze om iedereen binnen de vereniging te leren kennen naast je roeiploegmaatjes.

De leden van de barcommissie in 2013 zijn:
Albert Reumerman, Patrick Overdijk, Jaap Jan Stoffelsma, Magreet Hoekstra, Mieke Beers, Arvid Degenaars, Joop Brouwer, Sonja van Huik en Marjon van Zwieten.

In het forum (onderwerp: vereniging) kun je nadere instructies vinden wat betreft de bardienst/standby. Tot ziens dus - voor of achter de bar! Wil je een van de commissieleden contacten, dan kun je telefoon en e-mail eenvoudig opzoeken via vereniging/leden_admin.