De RVA-societeit

Zoals elke sportvereniging heeft de RVA een eigen sociëteit, waar voor en na het roeien iets gedronken en genuttigd kan worden. Bij mooi weer is het terras aan de achterkant van het gebouw in gebruik.

De sociëteit wordt gerund door leden van de barcommissie en alle helpende handen zijn welkom. De belangrijkste activiteiten in de sociëteit zijn, naast de uitgifte van drankjes met of zonder versnaperingen, het verzorgen van hapjes bij evenementen zoals roeiwedstrijden, periodieke borrels, barbecues en feestmaaltijden (elke overwinning wordt hier gevierd). Het schoonhouden van de keuken/bar en inkoop hoort ook tot de taken van de barcommissie. 

We streven ernaar om op zaterdag morgen twee vrijwilligers (09.30 uur tot ongeveer 13.00 uur) in te plannen en op zondag één. (10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur) en we rekenen hier op de inzet van jou als RVA-lid!

Van de sociëteit wordt zowel in de zomer als in de winter vooral in de weekenden goed gebruik gemaakt. Zodra er tijdens de zomerperiode op woensdagavond geroeid kan worden zal de mogelijkheid om de bar open te stellen besproken worden binnen de barcommissie, een en ander hangt natuurlijk af van de inzet van de vrijwilligers.
Elk RVA-lid (dus jij ook) heeft de taak om zich voor de vereniging in te zetten. Wat betreft de bardienst is deze taak 5x per jaar bardienst draaien op een ochtend, middag of avond naar eigen keuze. Het klusrooster staat op de website; geef je dus tijdig op. Wanneer je je als vrijwilliger hebt aangemeld om een bardienst te draaien zal je door een van de leden van de barcommissie wegwijs gemaakt worden. Schroom niet om je op te geven, de barcommissie staat stand-by!

Er zijn belangrijke afspraken:
•    Consumpties direct contactloos afrekenen.
•    Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.
•    Het is leden die geen bardienst hebben, niet toegestaan zich achter de bar te begeven zonder toestemming van degene die bardienst heeft.

De barcommissie is een gezellig team, maar kan natuurlijk altijd nieuwe leden gebruiken. Hier telt, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus, hou je van gezelligheid, meld je dan aan bij de barcommissie of anders geef je op voor een bardienst! Het is een leuke manier om iedereen binnen de vereniging te leren kennen naast je roeiploegmaatjes.

Op dit moment bestaat de barcommissie uit: Joop Brouwer, Sonja van der Hoorn, Marie-Noelle Lim, Marjon van Zwieten, Margaret Nagtegaal, Cornelia Stichter, Marian Holling, Patrick Overdijk en Jolanda de Kleer. 

Op de website, tabblad 'forum'  (onderwerp: vereniging/klusdienst) kun je nadere instructies vinden wat betreft de bardienst/standby. Tot ziens dus - voor of achter de bar! Wil je een van de commissieleden contacten, dan kun je telefoon en e-mail eenvoudig opzoeken via vereniging/leden_admin.